06 sep 2021

Ny hemsida! Nu är det lättare att hitta den information du söker

Välkommen till vår nya hemsida! För oss på Rubin Medical är det viktigt att du lätt ska kunna hitta den information du söker. Därför har vi utgått från dig och våra andra besökare när vi har utvecklat vår hemsida.

För dig som ska välja ny insulinpump

Har du eller en anhörig nyligen fått diagnosen typ 1-diabetes och ska välja insulinpump? Vi vill hjälpa dig att göra det val som passar dig. Här kan du läsa om insulinpumpen Tandem t:slim X2™. Pumpen finns med antingen Control-IQ™-teknologi eller Basal-IQ™-teknologi för att optimera din behandling. Tillsammans med Dexcom G6 CGM får du ett kalibreringsfritt* system som utvecklats för att förenkla vardagen och hjälpa dig att må bättre.

Du är säkert också nyfiken på vad andra personer med typ 1-diabetes har valt och hur de lever sina liv. Vi har intervjuat användare i olika åldrar och med olika intressen. Här berättar de hur valet av insulinpumpen Tandem t:slim X2 gjort skillnad för dem.

För dig som redan använder våra produkter

Informationsmaterial i form av instruktionsfilmer, bruksanvisningar och broschyrer har vi samlat under menyn Hjälp & informationsmaterial. Här kan du lätt hitta rätt genom att filtrera vad du letar efter. Vi har också samlat några av de vanligaste frågorna för att du snabbt ska kunna hitta svaret på det du undrar över.

För dig som arbetar inom vården

Det underlättar att ha all information samlad på ett ställe. Under menyn Vårdpersonal har vi samlat informationsmaterial som ger dig fördjupade kunskaper om våra produkter. På hemsidan hittar du också instruktionsfilmer, checklistor, snabbguider och broschyrer som du kan använda dig av i mötet med dina patienter.

Tips och tricks

Fortsätt gärna besöka vår hemsida! Här hittar du inte bara aktuell information utan också tips och tricks som underlättar livet med typ 1-diabetes. Följ oss också gärna på sociala medier för att ta del av nya användarberättelser och de senaste nyheterna.

Facebook
Instagram
Linkedin

Hittar du inte vad du behöver? Tveka inte att kontakta oss!

*Om glukosvarningar och CGM-avläsningar inte stämmer överens med symptom eller förväntningar, använd en blodsockermätare för att fatta behandlingsbeslut.