Lånepump Tandem

Vi vill att du ska känna dig trygg på din semester med Tandem t:slim X2 insulinpump

Lånepump

Tandem t:slim X2™ insulinpump har en helt ny unik konstruktion med många förbättringar. Den har till exempel inga lock, ett uppladdningsbart batteri och reservoaren sitter monterad på utsidan, inte inuti pumpen som på andra modeller. Den är dessutom tillverkad i tåligt aluminiumskal. Det är viktigt att notera att du inte får bada med Tandempumpen. Den unika konstruktionen och de olika förbättringarna gör att risken för att pumpen skall gå sönder minskar betydligt precis som behovet av att ha med en lånepump.

Därför justerar vi våra rutiner när det gäller kostnadsfritt lån av insulinpump vid semesterresor.

Regler för utlån inom Europa

Vid resa inom Europa, med en fast adress, får du exakt samma service som hemma förutsatt att det finns giltig garanti på din pump. Om du är osäker på din garantitid, kan vi hjälpa dig kolla upp detta. Garantitiden gäller i 4 år från och med det datum pumpen förskrevs.

Om ovan uppfylls, innebär det att om din pump skulle gå sönder skickar vi dig en ersättningspump och den skickas nästkommande vardag precis som när du är hemma.

Ansökan om lånepump måste göras minst 2 veckor innan avresa. Kontakta oss på info@rubinmedical.se för låneformulär.

Trevlig resa!

Regler för utlån utanför Europa

För att få låna en pump vid resor utanför Europa, måste det finnas giltig garanti på din pump. Om du är osäker på din garantitid, kan vi hjälpa dig kolla upp detta. Garantitiden gäller i 4 år från och med det datum pumpen förskrevs.

Observera att vi endast lånar ut pumpar till kortare utlandsresor som max är 2 veckor långa.

Ansökan om lånepump måste göras minst 2 veckor innan avresa. Kontakta oss på info@rubinmedical.se för låneformulär.

Trevlig resa!