11 Jun 2021

Vi söker nya medarbetare till vår kundsupport!

Är du vår nya kollega?

Vi söker just nu 2 medarbetare (en svensktalande och en dansktalande) till vår kundsupport på huvudkontoret i Limhamn.

Om tjänsten

Vi söker dig som har intresse av att hjälpa andra och som alltid sätter kunden i fokus. Hos Rubin Medical får du möjlighet att bidra till trygg och säker diabetesbehandling av högsta kvalité.

Eftersom det är ett löpande urval för intervjuer är du varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som kundservicemedarbetare ansvarar du för kundservice till pumpanvändare och vårdgivare, företrädesvis via telefonsupport men även via mejl i Sverige och Danmark. Du har hela tiden kunden i fokus och målet för dig är att få kunden att uppleva Rubin Medical som det tryggaste valet inom diabetesvård. Dina huvudarbetsuppgifter är teknisk support och utbildning, reklamationshantering, rådgivning och att besvara produktfrågor. I ditt arbete strävar du efter att öka kundernas kunskap om Rubin Medicals produkter samt att öka företagets försäljning.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med kundservice eller annan supportfunktion, med en utpräglad serviceinriktad personlighet och som brinner för att hjälpa andra. Du har ett stort engagemang för ditt arbete och bygger på ett genomtänkt sätt relationer till andra. Vi ser att du är lyhörd, prestigelös och att du har en god kommunikativ förmåga.

Har du tidigare erfarenhet eller koppling till diabetes, arbetat inom vården eller har sjukvårdsutbildning är detta mycket meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Har erfarenhet av arbete i ärendehanterings- eller CRM system, är noggrann i din dokumentation och har goda kunskaper inom Office-paketet.

För att trivas i denna roll behöver du vara en engagerad lagspelare där alla hjälps åt för att nå uppsatta mål.

Om verksamheten

Rubin Medical är specialister på diabetes, framför allt typ 1, och arbetar med diabetshjälpmedel i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Företaget startades 2004 och ingår i den börsnoterade internationella industrikoncernen Indutrade. Rubin Medical är ett företag präglat av korta beslutsvägar, stor arbetsglädje och ”vi-känsla”. Produkterna vi arbetar med håller alltid högsta klass, oavsett om det gäller insulinpumpar eller CGM. Förstklassiga produkter är dock bara ett avstamp för mötet med våra kunder. Vårt verkliga uppdrag är att bidra till ett bättre liv och en tryggare vardag för såväl användare och anhöriga som för sjukvårdens medarbetare.

Rubin Medical är ett företag som värnar om sina anställda och nöjda medarbetare är lika viktigt som nöjda kunder.

Skicka gärna in din ansökan via Poolias hemsida: https://www.poolia.se/lediga-jobb/?sida=1&sok=rubin%20medical&sort=desc