21 maj 2021

Rubin Medical förstärker personalstyrkan i Syd!

Rubin Medical förstärker personalstyrkan i Syd!

Vi har den stora glädjen att meddela att Rubin Medical rekryterat Linn Karlbacken som produktspecialist. Linn kommer från och med den 31/5 – 2021 att dela ansvaret för Skåne, Halland, Blekinge och Kronoberg tillsammans med etablerade kollegan Sara Malmström.

Linn bor i Ludvigsborg – beläget mitt i Skåne, är mycket etablerad och har stor erfarenhet sedan många år tillbaka inom medicinteknik och diabetesområdet. Hon kommer senast från Abbott Diabetes Care där hon arbetat mycket framgångsrikt med bland annat Libre under de senaste 7 åren i både östra och södra Sverige. Linn har också sedan tidigare en gedigen bakgrund från läkemedelsindustrin efter cirka 10 år i Australien där hon arbetade med läkemedel mot bland annat kronisk obstruktiv lungsjukdom, hypertoni och diabetes.

Rekryteringen av Linn innebär att vi kraftfullt förstärker vår sälj, utbildnings och servicefunktion i Södra Sverige för att klara den mycket stora efterfrågan vi ser av insulinpumpssystemet Tandem t:slim X2™ med både Basal-IQ- och Control-IQ-teknologi.

Vi hälsar Linn varmt välkommen till oss på Rubin Medical!