22 Jun 2021

Rubin Medical förstärker personalstyrkan i Stockholm, Sörmland och Örebro

Vi har den stora glädjen att meddela att Rubin Medical rekryterat Stefan Reinholdsson som produktspecialist. Stefan kommer från och med den 21 juni att dela ansvaret för Stockholm, Sörmland och Örebro tillsammans med de mycket erfarna kollegorna Karin Norlén, Annelie Wiman och Anette Widstrand. Stefan bor i Uppsala och är mycket etablerad och har stor erfarenhet sedan många år tillbaka inom medicinteknik och diabetesområdet. Han kommer senast från Abbott Diabetes Care där han arbetat mycket framgångsrikt med bland annat FreeStyle Libre under de senaste 4 åren i Stockholm, Uppsala och Gävleborg, både i sluten och i öppenvård.

Stefan har sedan tidigare en gedigen utbildning inom HR samt under de senaste 15 åren arbetat med affärsutveckling och kvalificerad försäljning på olika företag inom både bemanningssektorn med fokus på vården, samt med annan spännande och innovativ verksamhet kopplat till hälsosektorn.

Rekryteringen av Stefan innebär att vi kraftfullt förstärker vår sälj-, utbildnings- och servicefunktion i Stockholmsregionen med omnejd, detta för att klara den mycket stora efterfrågan vi ser av insulinpumpssystemet Tandem t:slim X2™ med både Basal-IQ™- och Control-IQ™-teknologi.

Vi hälsar Stefan varmt välkommen till oss på Rubin Medical!