Shippe, Teamleader lager- och logistik

Shqiponja -
220906

Shqiponja arbetar som Teamleader för lager- och logistik på Rubin Medical. Shqiponja har tidigare erfarenhet från stora lager och började arbeta på Rubin Medical som inhyrd lagermedarbetare. 

Hur länge har du jobbat på Rubin Medical?
– Jag har jobbat på Rubin Medical sedan november 2020. Jag började som inhyrd bemanningspersonal på lagret och idag arbetar jag som Teamleader för lager- och logistik. Det har varit en utvecklande och rolig resa. Jag har lärt mig mycket under resans gång och ser framemot nya utmaningar för var dag.

Varför har du stannat kvar på Rubin Medical?
– Jag har stannat kvar bland annat för att jag trivs väldigt bra i min yrkesroll och som bonus har jag väldigt trevliga kollegor. Utvecklingspotentialen på Rubin Medical är stor och det är något jag gillar. Jag strävar alltid efter att bli bättre i min yrkesroll och här får man bra hjälp med det. Här driver vi varandra.

Vad jobbade du med innan du hamnade på Rubin Medical/Vilken är din yrkesbakgrund?
– Jag har haft en del olika jobb men har till största del har arbetat inom logistikbranschen som lagermedarbetare. Jag har arbetat på flera lager runt om i Malmö, oftast på stora lager där man hade en truck som sitt främsta arbetsverktyg.

I min nuvarande roll som Teamleader, har jag en del administrativa arbetsuppgifter som jag kombinerar med fysiska arbetsuppgifter. Roligt med omväxling i vardagen.

Vad gör en Teamleader på lagret? Varför är ditt jobb så viktigt?
– Som Teamleader pushar jag teamet till att nå våra mål, som främst är korrekt distribution. Det innebär att rätt vara ska skickas till rätt kund, i rätt tid och i samband med det se till så att våra användare är nöjda.

Jag ansvarar för att registrera inleveranser i vårt system, hantera avvikelser, stämma av lagersaldon och se till så att lagerutrymmet hålls i fint skick. Som Teamleader är man en i laget, och det är viktigt att förse arbetskamraterna med betydelsefull information. För mig är det viktigt att alla förstår att allas insats är uppskattad. Vad funkar bäst? Teamwork!

Vad är det bästa med ditt jobb?
-Det bästa med mitt jobb är att jag kan göra skillnad, påverka, och förändra om nödvändigt. Att vi hjälper och gör skillnad för så många personer, barn som vuxna, gör mitt jobb mycket viktigt och betydelsefullt.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?
-Jag startar alltid min arbetsdag genom att skapa en trevlig och lättsam arbetsmiljö för mig och mina kollegor. Ett exempel är att vi sätter igång trevlig musik som får spela i bakgrunden under dagen. Jag läser därefter mail för att stämma av dagens mål och om viktig information behöver förmedlas vidare till resterande kollegor. Jag stämmer av vårt lagersaldo för att försöka att vi kan förse våra användare med produkter. Därefter jobbar teamet på med ett stort och glatt leende på läpparna.