Christel, Senior Executive Administration/HR och Kvalitetsansvarig

Christel -

Christel har koll

Christel, som är Senior Executive Administration/HR och Kvalitetsansvarig, började på Rubin Medical för tolv år sedan. Under dessa år har hon sett företaget växa parallellt med sin egen roll.

– Jag har en bred roll på Rubin Medical, vilket ger mig insyn i det mesta som händer i bolaget.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det är att det är så många som vill arbeta hos oss! Vi får många sökande varje gång vi rekryterar och vi attraherar verkligen spetskompetensen i den här branschen. Vi har lätt att hitta bra medarbetare, trots att branschen är så smal. Alla som kommer ombord är mycket erfarna och kan sina saker utan och innan.

Om man frågar dem som söker sig till oss om varför de vill jobba här, svarar de flesta att ”ni sysslar med människor, och det finns ett hjärta i er affär”. Vi kallar det Rubin-andan, och även om den kan vara svår att beskriva så handlar den i grunden just om hur vi jobbar och möter både användare, sjukvård och varandra. Det finns en väldigt varm och hjärtlig känsla i det här bolaget som man känner så fort man stiger in genom dörren.

Det beror säkert på att vi arbetar med saker som betyder så mycket för våra kunder, och det präglar oss. Alla medarbetare, oavsett vilken roll de har, har daglig kontakt med användarna: alla svarar i telefon när det ringer. Det gäller även mig, jag har kontakt med slutanvändaren varje dag eftersom att jag hjälper till med telefonväxeln. Det gör att jag verkligen vet hur viktigt det som vi gör är för användarna.