Med Control-IQ-teknologi har jag förbättrat min tid i målområdet

Sofia -
Mars 2022

– Jag har haft typ 1-diabetes sedan 1985 och har upplevt en enorm produktutveckling kring hjälpmedel för att hantera min diabetes de senaste åren, särskilt med CGM och “smarta” pumpar.

– När jag fick en Tandem t:slim X2™ insulinpump med Basal-IQ™-teknologi för en tid sedan var jag så oerhört tacksam och glad eftersom det gjorde att jag fick sova ordentligt om nätterna. Med ett heltidsjobb, två barn och en aktiv livsstil innebar det att min livskvalitet förbättrades enormt. Det är svårt att beskriva för någon som inte har upplevt det själv, men det betydde allt för mig.

– För 6 dagar sedan uppdaterade jag min insulinpump till Control-IQ™-teknologi och min tid i målområdet har ökat till 92% på bara dessa dagar.

– Jag är så glad och tacksam att jag har fått dessa hjälpmedel, det betyder så mycket för mig och min familj. Kundsupporten på Rubin Medical är utmärkt, varje gång jag kontaktar dem får jag den hjälp jag behöver på ett lugnt, tydligt och vänligt sätt. Det är så skönt att det finns vägledning och stöd för att komma i gång.

– Insulinpumpen Tandem t:slim X2 och Dexcom G6 CGM fungerar helt enkelt väldigt, väldigt bra och Control-IQ-algoritmen är perfekt för mig.

Vi på Rubin Medical uppskattar när våra användare delar med sig av sina erfarenheter. Vi vill dock uppmärksamma att upplevelserna av olika diabeteshjälpmedel och typ 1-diabetes är individuellt och kan variera för olika personer. Diskutera vilken behandling som är bäst för dig med din diabetesmottagning.