25 sep 2017

Rubin Medical sponsrar Diabetesgalan!

Äntligen händer det! Sveriges första TV-gala för diabetes direktsänds på Världsdiabetesdagen den 14 november från Grand hotell i Stockholm. Syftet är att samla in så mycket pengar som möjligt till diabetesforskningen samt att sprida kunskap om diabetes. Galan kommer att visas kl 20.00 i TV3, Viafree och Viaplay.

Varför har vi valt att sponsra galan?

Det är vår yttersta önskan att man ska hitta ett botemedel mot diabetes. När vi hjälper till att starta en insulinpump, CGM eller när vi hjälper användare i vår kundsupport möter vi människor som kämpar med sin diabetes varje dag. Tonåringen, som har ett prov i skolan. Föräldrarna till barnet på förskolan. Vardagen blir ännu tuffare när man hela tiden ska behöva utkämpa kampen om att hålla blodsockret på en bra nivå. Ovanpå det kommer omgivningens okunskap om diabetes. Vi behöver sprida kunskapen så mycket vi bara kan på alla plan och nivåer för att få en ökad förståelse.

Vi brinner för att hjälpa människor med diabetes så att de kan leva så obehindrat som möjligt. Vi drar vårt strå till stacken bland annat genom att sponsra Diabetesgalan!

Vi är vår logga! Hjärtat är med i allt vi gör!