08 mar 2022

Rubin Medical förstärker personalstyrkan ytterligare i Stockholm och Östra Sverige

Vi har den stora glädjen att meddela att Rubin Medical rekryterat Anette Lind som produktspecialist!

Anette kommer från och med den 1 mars att dela ansvaret för Stockholm, Uppsala, Sörmland, Västmanland och Gotland tillsammans med de mycket erfarna kollegorna Karin Norlén, Annelie Wiman och Stefan Reinholdsson. Anette bor i Bromma och är mycket etablerad och har stor erfarenhet sedan många år tillbaka inom medicinteknik och diabetesområdet. Hon kommer senast från en tjänst som Account Manager på Roche Diabetes Care där hon arbetat mycket framgångsrikt med både insulinpumpar och blodsockermätare under de senaste 6 åren i Stockholm, Uppsala, Sörmland, Norrland, Östergötland och Västmanland.

Anette har en gedigen grundutbildning inom administration/ekonomi. Hon har även under en lång tid varit verksam inom turistverksamhet samt som personlig tränare, i vissa sammanhang med fokus på typ 1-diabetes för både vårdpersonal och patienter.

Rekryteringen av Anette innebär att vi kraftfullt förstärker vår sälj-, utbildnings- och servicefunktion i stora Stockholmsregionen med omnejd, detta för att klara den mycket stora efterfrågan vi ser av insulinpumpssystemet Tandem t:slim X2™ med både Basal-IQ™- och Control-IQ™-teknologi.

Vi hälsar Anette varmt välkommen till oss på Rubin Medical!