27 sep 2024

Kostnadsfri inspirationskväll

Välkommen till en inspirerande kväll med föreläsningar och samtal om vardagen med typ 1-diabetes!

 

Stockholm

Torsdag 7 november, World Trade Center, kl 18-21.

 

Lund

Onsdag 20 november, Kulturen, kl 18-21.

 

Göteborg

Torsdag 21 november, The Weaver, kl 18-21.

 

Domino Stålvant delar med sig av sin resa och hur diagnosen typ 1-diabetes förändrade hennes liv vid 23 års ålder på Bali. Idag följer över en miljon personer hennes vardag på Instagram, där hon inspirerar med inlägg om resor, träning, mat, mode och livet med typ 1-diabetes. I september släppte hon sin bok ”Högt och lågt” – en inspirerande bok fylld med goda recept och insikter om att leva med typ 1-diabetes.

 

Ludwig Niederbach och Evelina Byström driver Instagramkontot DiabetesT1Couple, där de tar med oss på äventyr från Höga Kusten till mysiga fredagskvällar i soffan. Genom sina inlägg arbetar de för att sprida kunskap om typ 1-diabetes och uppmuntra fler att acceptera och leva med sin sjukdom. Deras liv med typ 1-diabetes är fyllt av träning, mat, resor och fredagsmys – och de delar generöst med sig av sina upplevelser för att inspirera och informera.

 

Robin Bryntesson är elitidrottaren som lät sin diabetesdiagnos bli drivkraften bakom flera VM-guld i längdskidåkning. Under de senaste 14 åren har Robin byggt upp ”Sagan om Sockertoppen”, en rörelse som inspirerar och aktiverar både barn och vuxna. Genom denna rörelse sprider han kunskap om typ 1-diabetes, där glädje, gemenskap, förståelse och kunskap står i centrum.

Ni är välkomna från kl. 17:00 för att besöka vår lilla monterutställning och träffa Barndiabetesfonden, LIFE TYPE ONE-communityn och flera av våra samarbetspartners.

Vi bjuder på smörgås & dryck.

Anmäl dig här!

Ställ frågor till föreläsarna genom att skriva till eventse@rubinmedical.se