Kontakta oss

Växel 040-15 54 80
vardagar 8–17

  • Kundsupport vardagar Vår kundsupport hjälper dig gärna med frågor kring din insulinpump, CGM eller andra funderingar kring våra diabeteshjälpmedel.
  • Beställning/uttag vardagar Beställning av nya produkter. Uttag av innestående beställning av förbrukningsartiklar till din pump.
  • Övrigt vardagar

Jour 044-330 220
alla dagar, dygnet runt

  • Akut teknisk pumpsupport Vår ambition är att kunna hjälpa dig så att din insulintillförsel skall kunna fortgå utan avbrott. Jouren finns här för dig om du skulle råka ut för något akut problem med din pump! Frågor kring CGM hänvisar vi i första hand till kontorstid.

Maila oss: info@rubinmedical.se

Besök oss!
Krossverksgatan 7B, 216 16 LIMHAMN

Postadress:
Rubin Medical AB
Box 30044
200 61 LIMHAMN

 

Vill du att vi kontaktar dig?

* anger obligatoriska fält


Jag vill att Rubin Medical kontaktar mig för att lyssna på mina frågor och förklara vilka olika lösningar som Rubin Medical kan erbjuda.
Jag vill också få information om produkter från Rubin Medical i framtiden. Jag förstår att Rubin Medical för att kunna kontakta mig i ovan nämnda syften, måste behandla mina personuppgifter inklusive namn och kontaktuppgifter. Jag bekräftar att jag är över 18 år och jag samtycker till att mina personuppgifter får behandlas av Rubin Medical för ovan beskrivna syfte:

Jag förstår att jag inte måste ge mitt samtycke, men om jag inte samtycker kommer Rubin Medical inte att kunna kontakta mig.
Jag förstår att jag närsomhelst kan ta tillbaka eller uppdatera mitt samtycke genom att kontakta Rubin Medical via e-post eller telefon. (Lokala kontaktuppgifter till Rubin Medical kommer att infogas).