Om Rubin Medical

Välkommen till oss på Rubin Medical!

Rubin Medical är specialister på diabetes – framför allt typ 1. Varje dag hjälper vi människor i Sverige, Danmark och Norge att leva ett bra liv med sin diabetes. Vi gör det genom att erbjuda förstklassiga hjälpmedel och bästa tänkbara service dygnet runt. Vår kundsupport är oslagbar.

En av våra huvudprodukter är insulinpumpen Animas Vibe. Det är ett tekniskt hjälpmedel med mycket hög prestanda och möjligheter att ansluta Dexcom CGM-teknologi för kontinuerlig glukosmätning. Animas ingår i Johnson & Johnson-koncernen och vi är stolta över att vara exklusiv distributör i Skandinavien.
En annan huvudprodukt är det fristående CGM-systemet Eversense. Det är det enda systemet för långtids CGM i världen. Senseonics har valt oss som samarbetspartner för Eversense i Sverige, Norge och Danmark.

Vi kommer snart även att lansera vår nya pump, Tandem t:slim X2, läs mer här!

Som användare får du det bästa av två världar: det mindre företagets personliga service och trygghet tillsammans med den kvalitet och ständiga utveckling som kännetecknar ett globalt spjutspetsföretag. Rubin Medical AB har huvudkontor i Malmö. Vi ingår i svenska, börsnoterade Indutrade AB.

 

Läs vår Personuppgiftspolicy här