Låneansökan

Ska du resa utomlands?

Det är viktigt för oss att du får en trygg och avkopplande resa och att du, oavsett vad som händer, kan fortsätta med din pumpbehandling. Animasanvändare kan låna en extra Animaspump kostnadsfritt vid kortare utlandsresor (max 2 veckor).

Observera att det måste finnas giltig garanti på din pump. Är du osäker på det så hjälper vi till med att kontrollera detta. (Garantitiden är 4 år räknat från det datum då pumpen förskrevs.)

Du beställer genom att fylla i de obligatoriska fälten nedan och godkänna villkoren. Ifyllt formulär måste vara Rubin Medical tillhanda innan en lånepump kan skickas ut. Vi måste ha din beställning senast 2 veckor före din avresa. Under högsäsong kan vi inte garantera att vi kan tillgodose alla ansökningar.

Vi uppskattar att du returnerar pumpen så fort som möjligt efter att du återvänt hem eftersom pumpen ska lånas ut till ny användare. Returkuvertet, som bifogats i försändelsen med din lånepump, är ett förbetalt Varubrev. Försändelsen har ett spårbarhetsnummer och måste lämnas in på ett postombud. Du MÅSTE begära ett kvitto av postombudet på att pumpen är inlämnad för retur till oss. Spara kvittot som ett bevis på att du skickat pumpen i retur.

Vi på Rubin Medical önskar dig en trevlig och trygg resa!

 

Pumpanvändarens namn

Pumpanvändarens ålder

0-1213-1718+

Målsmans namn

Postadress

Postnummer

Ort

Telefon

E-post

Serienummer på nuvarande pump
Du hittar serienumret på baksidan av din pump (S/N)
i
Utresedatum

Hemresedatum

Jag har läst och godkänner villkoren för lån av en Animaspump under min utlandsvistelse.