Inget förändras för våra användare när Animas slutar sälja insulinpumpar

Animas har nu meddelat att man kommer att sluta sälja insulinpumpar även i Europa. I Skandinavien fortsätter Rubin Medical att vara Animas/Johnson & Johnsons exklusiva partner, och vi behåller alltså ansvaret för er som använder Animas Vibe.

Självklart fortsätter vi att ge er bästa tänkbara service dygnet runt. Tillgången till tillbehör på Animas pumpar kommer att vara oavbrutet förstklassig. Man kommer alltså att kunna fortsätta och beställa från oss, och vi kommer att fullfölja alla garantiåtaganden.

För våra användare innebär nyheten alltså ingen förändring.

 

Har du frågor: mejla oss på info@rubinmedical.se eller ring vår kundsupport: 040-15 54 80 vardagar 8–17 eller jour 044-330 220, alla dagar, dygnet runt.

Vill du att vi kontaktar dig?

* anger obligatoriska fält


Jag vill att Rubin Medical kontaktar mig för att lyssna på mina frågor och förklara vilka olika lösningar som Rubin Medical kan erbjuda.
Jag vill också få information om produkter från Rubin Medical i framtiden. Jag förstår att Rubin Medical för att kunna kontakta mig i ovan nämnda syften, måste behandla mina personuppgifter inklusive namn och kontaktuppgifter. Jag bekräftar att jag är över 18 år och jag samtycker till att mina personuppgifter får behandlas av Rubin Medical för ovan beskrivna syfte:

Jag förstår att jag inte måste ge mitt samtycke, men om jag inte samtycker kommer Rubin Medical inte att kunna kontakta mig.
Jag förstår att jag närsomhelst kan ta tillbaka eller uppdatera mitt samtycke genom att kontakta Rubin Medical via e-post eller telefon. (Lokala kontaktuppgifter till Rubin Medical kommer att infogas).