Hjälp och support

24-timmars support

Kundsupport vardagar
dagtid 8-17: 040-15 54 80

Akut teknisk pumpsupport: alla dagar, dygnet runt: 044-330 220

Vi är måna om att endast erbjuda förstklassiga produkter tillsammans med bästa tänkbara service dygnet runt. Vi strävar efter att vara det tryggaste valet inom diabetesvård. Vi gör vårt arbete med stort hjärta och vi sätter alltid kundens behov i fokus. Det kan vara svårt att leva med diabetes och vi vet att det påverkar många av livets vardagliga situationer. Därför tar vi oss tid att svara på dina frågor då du kontaktar oss.

Hur önskar du få svar på dina frågor?

Du kan ringa, mejla, läsa här på hemsidan eller kanske till och med komma in till oss på kontoret som du hittar i Malmö (Limhamn). Vårt mål är att du ska få ett snabbt svar så du kan känna dig trygg och säker.

Vi anstränger oss alltid lite extra!

Företagsbild Hbg aug 16

Vill du att vi kontaktar dig?

* anger obligatoriska fält


Jag vill att Rubin Medical kontaktar mig för att lyssna på mina frågor och förklara vilka olika lösningar som Rubin Medical kan erbjuda.
Jag vill också få information om produkter från Rubin Medical i framtiden. Jag förstår att Rubin Medical för att kunna kontakta mig i ovan nämnda syften, måste behandla mina personuppgifter inklusive namn och kontaktuppgifter. Jag bekräftar att jag är över 18 år och jag samtycker till att mina personuppgifter får behandlas av Rubin Medical för ovan beskrivna syfte:

Jag förstår att jag inte måste ge mitt samtycke, men om jag inte samtycker kommer Rubin Medical inte att kunna kontakta mig.
Jag förstår att jag närsomhelst kan ta tillbaka eller uppdatera mitt samtycke genom att kontakta Rubin Medical via e-post eller telefon. (Lokala kontaktuppgifter till Rubin Medical kommer att infogas).